Фокс і Салмо об'єдналися
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
30.06.2016 08:39

Фокс і Салмо об'єдналися

Так, британська група Fox International ltd купила фірму Salmo Poland (не плутати з Латвійською Салмо), яка спеціалізується на виробництві спіннінгових приманок. Ця угода буде взаємовигідною, і посилить присутність на ринку обох "спінінгових" брендів - Fox Rage та Salmo.

До речі, цьогоріч польська компанія відзначає своє 25-річчя. Так що, поки ми готуємо цікавий матеріал про їхню історію та розвиток,читайте, які можливості забезпечить дана угода. І нагадаємо, що Фокс за останні два роки була двічі купленою.

Salmo кулпена Фоксом

Бренд, під яким випускаються їхні товари для спінінгової рибалки, Фокс Рейдж не має дуже великою популярності, хоча, за відгуками, продукти достатньо хороші і наявна розгалужена система продажу. Бренд Салмо, навпаки, дуже відомий в країнах Східної Європи та Скандинавії. Вони чудово доповнюватимуть один одного.

Виготовлення приманок SAlmo

Генеральний директор британської компанії, Девід Алгар, звертає увагу на особливий процес виготовлення "салмовських" воблерів, джеркбейтів, та інших приманок - це напівручне виготовлення і постійне тестування продуктів на риболовлі. Це має значення у час, коли більшість виробництв домагаються максимальної автоматизації. Власник Salmo, Пьотр Піскорскі розвивав бізнес понад 25 років, і радий співпраці з Fox та високій оцінці власної компанії. Він продовжуватиме своє керівництво.

Bussbug

Кожен з брендів має свої переваги і поширений у різних країнах. Об'єднання та інвестиції забезпечать зростання обсягів продажу та підвищення якості обслуговування клієнтів-рибалок.

Дивитися інші новинки бренду Fox, Salmo


Категорія: Події на ринку | Переглядів: 293 | | Теги: SALMO, fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar