Виставка мисливство та рибальство 2015
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
03.03.2015 18:45

Виставка мисливство та рибальство 2015

Міжнародна спеціалізована виставка "Полювання та риболовля 2015" №28 цьогоріч проходила з 26.02 по 01.03. Традиційним полем для виставки є Міжнародний виставковий центр у Києві, а організатором - Торгівельна палата України. У цьому році виставка перетворилася на справжнє риболовну шоу, трохи змінивши звичний формат. Відвічувачів чекали новинки снастей, зустрічі з професіоналами, майстер-класи, тестування товарів, конкурси, подарунки та багато іншого... Паралельно з риболовною тематикою були представлені товари для мисливства, підводного полюванння та дайвінгу.

За традицією, спектр риболовної продукції був представлений більше 100-ма компаніями. Багато європейських, американських, російських, японських та інших риболовних брендів. Не оминули виставку і українські виробники. Було видно як величезні стенди крупних компаній (Флагман, Ібіс), так і менших фірм і новачків на ринку риболовних снастей.

Також активну участь у даному шоу взяли друковані українські риболовні видання, ЗМІ, інтернет-проекти, громадські та природоохоронні організації, зокрема Громада рибалок України, яка бореться за заборону промислового вилову риби у внутрішніх водоймах.

У зоні презентації новинок у нон-стоп режимі проходили конференції, презетації, брифінги, де представляли свої риболовні розробки нові українські компанії.

Була наявна спецальна зона для проведення семінарів та майстер-класів. Провідні експерти компаній та спортсмени в'язали оснастки, показували роботу приманок, катали бойли, в'язали мухи, навчали техніці закидання і презентації новачків.

У дитячій зоні були створені всі умови для активного відпочинку молодих рибачків. А щодня, окрім неділі постійно проводилися конкурси для відвідувачів та розіграші призів. Також був проведений благодійний аукціон. Лоти були представлені учасниками виставки, а зібрані кошти були передані фонду риболовного спорту для людей з особливими потребами "Рись".

Звичайно ж, даний репортаж не зовсім повний. Ми радо опублікуємо Ваші спостереження та фото, якщо ви зв'яжетеся з нами!


Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 870 | | Теги: снасті, бренди, виставки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar