10 кращих нових продуктів Drennan
Головна » Новини риболовної індустрії »
24.04.2016 20:08

10 кращих нових продуктів Drennan

Риболовний сезон 2016 в розпалі! Ми впевнені, він буде успішним. Наше ж завдання - інформувати Вас про новенькі рибальські "іграшки", які роблять нашу риболовлю зручною, естетичною та ефективною. Сьогодні у фокусі - нові риболовні снасті Drennan. Чимало новинок представлені до сезону, про які ми розповімо. Деякі з них отримали нагороди на останніх виставках і є найкращими в своєму класі.

 

Фідерні вудилища дреннан Фідерні вудилища Acolyte Ultra і Acolyte Plus.

Перші витончені, надчутливі і надточні. Другі - більш потужні, для трофейної ловлі. Ці вудилища характеризуються тонкими, легкими, чутливими бланками і складним строєм, близьким до параболіка. Конструкція штекерна, двосекційна. Вершинок 3 шт. Кільця - карбід кремнію SIC. Обидві моделі доступні довжиною у 10, 11 і 12 футів.

Серія "Ультра" найкраще підійде для ловлі в холодну пору року. Чутливі вершинки цих вудилищ не пропустять жодної покльовки. "Плюс" - більш жорсткіші, для таких риб, як лин, жерех, лящ, короп.

 

Дреннан флуорокарбонФруорокарбон Supplex Fluorocarbon

Може він все ж і видимий у воді, але менше, ніж звичайна моно. І стійкість до абразиву у рази вища. А жорсткість флюра не дає лісці закручуватись, а оснастці заплутатись. Варіації діаметрів вражають: від 0.075мм до 0.30. Використовуємо як на повідки для матчу чи ходової рибалки по складних місцях. А також для фідеру в якості шок лідера, якщо на дні наявні гострі бровки, молюски, каміння і т.д.

 

Maggot Hooks

На опариша можна наловити риби навіть тоді, коли інші насадки не працюють. На нього клює різна риба, від плотви до коропа. Завданням є вибрати якісні гачки для ловлі на опариша. Гачки Дреннан гострі, з тонкого дроту, мають лопатку, борідка відсутня, загин типу "кристал". Модифікації спеціально для ловлі густери (Silverfish), коропа (міцніші, підійдуть і для великого окуня), а також більш універсальні Carbon Match та Red Maggot.

 

кормушки Дреннан Фідерні кормушки Vari-Weight Feeders

Годівниці для живого корму (переважно, опариш) тільки набирають популярності в наших краях. Найкращі для холодної пори, коли риба не реагує на сипучий корм та пелетс. Ці кормаки жорсткі і компактні, ще й сплюснуті для кращого зчеплення з дном. Закрита пластикова конструкція з отворами. Наявна можливість регулювати масу грузила без "побічних ефектів", для оптимальної ловлі в наявних умовах.

 

Поплавки ДреннанУніверсальні поплавки AS5 і AS6

Хороше доповнення до існуючих AS1-AS4. Розроблені самим Аланом Скоттхорном. Мають тонкий карбоновий кіль, легке бальсове тіло та пустотілу вершинку Glow Tip товщиною 1.5 мм, яка забезпечує хорошу видимість. Всі поплавки покриті акриловою фарбою, і мають кілечка з нержавіючої сталі.  AS5 має тонку форму типу "олівець", дуже чутливий, підходить для ловлі плотви і густери. Доступний у 8-ми розмірах від 0.1 г до 1г. AS6 розроблений для ловлі на глибині від 2 м. Овальне тіло забезпечує хорошу стабільність. Доступний у 6-ти варіантах від 0.4г до 1.5г.

 

Насадки дреннанБойли Pop Ups, бустери Yum Yum Bait Booster та м'який пелетс Dumbells.

Яскраві поп-апи з різними смаками і ароматом - чудові для ловлі так званого коропа Ф1 метод-фідером.  Також наявні бойли-гантельки спеціально для метода, тонучі. Фруктово-рибні варіанти смаків. Для ловлі коропа, лина, ляща. Діметр бойлів 8 і 10мм. Гантельки доступні у 6мм, 8 і 10мм.

Доповненням до цієї смакоти є бустери Yum Yum, на білковій основі з креветок. Можна використовувати як завгодно. При приготуванні прикормочних міксів, для замочування бойлів та пелетс, додавати в ПВА-стіки. Діє як стимулятор апетиту і дає кольорову муть прямо біля дна. На відміну від більшості неїстівних атрактантів, цей являє собою "рідку їжу", передозування, практично, неможливе.

Новинки снастей Дреннан

Окрім вищеописаних, можна назвати ще такі нові снасті від Drennan: висічки для хліба  Brass Head Bread Punches різних розмірів, поплавки-ваглери Glow Tip Carp Inserts для ловлі коропа, а також одяг, компоненти оснасток і аксесуари. Спробуйте!

Дивитися інші новинки бренду Drennan


Переглядів: 283 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar