Avid Carp - огляд новинок
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
09.10.2013 19:15

Avid Carp - огляд новинок

Компанія Avid Carp представила свої інноваційні розробки, і оновлення в розвитку власної продукції, що найближчим часом вже стануть доступними для риболовів.
Помітна позиція фірми, що незалежно від того, чи це дрібний аксесуар, чи потужні вудилища, всеодно потрібно багато часу для розробки і тестування тієї продукції, яка справді важлива для рибаків, перш за все, любителів ловлі коропа.


Вудилища
Серед топових новинок - 6 нових вудилищ MSX в діапазоні 2.75-3.25lb. Виготовлені з високоякісного вуглеволокна, мають прекрасний стрій. Це вудилища напівручної збірки, вхідне кільце - 50мм, дюплонова рукоятка. Чудово виглядають.

Також представлені були 2 вудилища для особливо далеких закидань - DSK. Доступні довжиною в 12' і 13' (футів). Їх стрій має чудові показники. Кільця Fuji K Series, вхідне - 50мм, вкорочена рукоятка. Вудилища для тих, кому потрібно закидати за горизонт.

Серед новинок є також сподові та маркерні вудилища (Distance Spod і Marker Rod). Риболови постійно, впродовж тривалого часу, тримають ці вудилища в руках, тому вони повинні бути виконані за найвищими стандартами. Кільця - Fuji, вхідне діаметром 50мм, рукоятка - duplon.

Safeguard Anylevel
Остання популярна  коропова "колиска" Safeguard Cradles була оновлена, і Avid представляє Safeguard Anylevel - оригінальну модель, яка має регульовані ніжки, що робить її використання простішим і безпечнішим, зокрема на пересічній місцевості. Така штука справді вбереже рибу від падіння і травм, і дозволить акуратно витягти гачок і зробити фото.

Trifrom
Універсальний чохол для вудилищ, який може вмістити 5 повністю зібраних вудилищ. Причому маркерне і сподове можна покласти в 2 окремі м'які відділення, не розкладаючи! Але найцікавішим є те, що при необхідності можна легко конвертувати цей великий чохол на 5 вудилищ  в менший - для коротких сесій.

Super Hair Stops
Унікальні фіксатори для бойлів, та й для інших приманок на волосяній оснастці. Їхня конструкція передбачає можливість легкої заміни приманки.


Zig Box
Коробка для коропових оснасток Zig-rig. Компактна коробка вміщує в себе 8 котушок, конструкція яких ідеально підходить для зберігання оснасток Зіг.


Не слід також оминати стороною попередні новинки котушок Avid, а саме Air Range Reel і Avid Carp 12000CC. Чудові характеристики і дизайн справили чудове враження на риболовів. Котушки, можна сказати, "з ходу" завоювали ринок у сфері карпфішингу.


Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 723 | | Теги: Avid, Avid carp, коропові снасті, новинки Avid, ловля коропа, карпфішинг, новинки спорядження | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar