Бренд, куплений вдруге за останні 15 місяців
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
28.09.2015 20:48

Бренд, куплений вдруге за останні 15 місяців

Один з топових європейських риболовних брендів був куплений вдруге за останні 15 місяців. Британська компанія Fox International була продана акціонерному товариству Mayfair Equity Partners, а сума угоди склала близько 50 мільйонів фунтів стерлінгів. Головою інвестиційної компанії є Даніель Сасакі, який заявив, що знайшов ідеальний об'єкт для інвестицій, а індустрію риболовних снастей у Великобританії назвав перспективною і конкурентною.

Очількик FOX Int Кліфф Фокс після минулої угоди залишався на цьому посту. Однак, вважається, що сьогодні він вже вийшов на фінішну пряму до пенсії. Майбутнє інших менеджерів у компанії залишається на сьогоднішній день невідомим.

Натомість, лідери Mayfair заявляють, що їхні навички та взаємодія допоможуть команді якісно і  найбільш повно реалізувати потенціал свого бізнесу на риболовному ринку.

Нагадаємо, що раніше зірвалась угода покупки Фокса корпорацією Zebco за 30 мільйонів фунтів. Zebco вирішила купити Preston Innovatios.

Кліфф Фокс заснував свою компанію в орендованому цеху, з першим продуктом Fox - metal baitdropper в 1967. Сьогодні фірма представляє власну продукцію в близько 30 країнах і має великий розподільний центр на кордоні Бельгії і Голландії...

Читати інформацію про бренд Fox International

Дивитися інші новинки бренду Fox International

Web: Source - Джерело

Категорія: Події на ринку | Переглядів: 378 | | Теги: риболовний ринок, Fox international | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar