Виставка China Fish. Новинки китайських приманок
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
01.03.2014 18:05

Виставка China Fish. Новинки китайських приманок

Поки гіганти Shimano та Pure Fishing роблять свої прогнози стосовно обсягів продажу снастей у 2014, а Рапала згортає виробництво в Китаї, китайські виробники суттєво активізувались. Недавня виставка China Fish це підтверджує. Розглянемо декілька спінінгових приманок, які привернули найбільше уваги.

Бренд Weihai Anda Sport представив іноваційну спінінгову приманку - живу креветку з м'якого пластику Live Shrimp, яка стала найкращим новим продуктом на виставці.

Анда Трумен, розробник силіконової креветки, довго стежив за природньою поведінкою цих безхребетних, і створив приманку, яка повторює і зовнішню форму і рухи справжньої креветки. А їх люблять їсти всі види риб.

Live Shrimp виготовлена з плаваючого силікону. Її можна використовувати на будь-якій оснастці, будь це джиг-головка, офф-сет чи щось інше.

Інший призер на китайській виставці - фірма Mimix, яка існує на ринку всього сім місяців, а вже отримує нагороди. 

Найкращою твердою приманкою, а також найкращим продуктом на виставці став топ-вотер Dragon Walk. Це такий собі волкер у вигляді дракона чи ігуани, аеродинамічної форми, прекрасно збалансований, 9 см в довжину, 10 кольорних варіантів.


Також вартий уваги новий топвотер від гонконгської компанії Shishi GT-Bio Fishing Tackle, яка працює ще з 2008-го року.
Це поппер Hollow-Great Earl. Він виготовлений з магнієвого сплаву, порожистий, легкий і далекобійний.

Компанія  GT-Bio, як і інші "китайці" планує глобальне розширення у найближчий час.

Дивитися інші новинки бренду http://china fish


Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1115 | | Теги: китайські приманки, риболовні виставки, спінінгові приманки | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar