Daiwa Trade Show - новинки до сезону 2014
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
15.10.2013 20:41

Daiwa Trade Show - новинки до сезону 2014

Цього року компанія Daiwa представила багато видів продукції. Дещо є нове, дещо - доопрацьоване старе. Особливо це стосується котушок, штекерних вудилищ, спінінгів, а також коропових вудилищ. Отже, розглянемо новинки, що чекають риболовного сезону 2014.


Почнемо з штекерних вудилищ.

Matchwinner Pole
Штекер 14.5м. Графітовий бланк MSG (multi strand graphite). Складається з 8-ти, 9-ти, або 10-ти частин, плюс декілька змінних кітів, які підодять майже до всіх моделей штекерів Daiwa.

X45 Airity Pole
Класичний штекер Airity був популярним. І тепер його трохи оновили. X45 - система антистиснення зон бланку при навантаженні. Тепер бланком легше маніпулювати. Також нова модель доступна у більшій довжині, з 8-ма змінними кітами.

Коропові вудилища представлені моделями Whisker DF Carp Rods
Витончений дизайн і надпис DF (Danny Fairbrass) говорить про англійське виробництво цього карповика. Пропонуються у 12-ти та 13-ти футових варіантах довжини. А також тести: 2.75, 3, 3.5 фунтів. Відповідні маркерні і сподові вудилища доступні. Очевидно, стануть популярними.


Колекція вудилищ Spectron замінить Дайвівську Connoisseur у наступному році. Сюди відносяться вудилища для ловлі на пеллет-ваглери (12,13 футів довжиною), два 13-ти футових поплавочних вудилищ (одне потужніше), а також відповідні моделі для ловлі на течії (13 і 15.. 15,17 футів відповідно). Також в колекції є фідерні вудилища (лайтові 9 і 10 футів), 10-ти і 11-тифутове - ідеальні для рекламних роликів, а також одне для далеких закидань і тяжчих сет-апів (у варіантах 12 і 13 футів довжини).


Morethan Branzino AGS Rod - дороге, і, звичайно ж, високотехнологічне вудилище Boat/Surf bass. Витончений графітовий бланк. Кріпленя кілець теж графітові. Важить 10-тифутовий спін всього 156гр. Створений спеціально для найтонших плетінок, щоб виконувати делікатну презентацію приманок.


Gekkabijin LRF rods
Невідомо, як правильно вимовляти назву цього вудилища... Але не тільки в цьому його специфіка. Бланк графітовий. Вершинка надзвичайно чутлива і гручка. Що ж... вудилище для LRF (Light Rock Fishing) і цим все сказано. Характеристики для швидкозмінного навантаження при ловлі невеликих морських риб. Кільця Fuji K, еффектні рукоятки.


Щодо котушок, то почнемо з
Certate Reels
Багато розмірів та специфікацій - дозволяють використовувати дані котушки як при лайтовій ловлі з тонкими лісками, так і для високошвидкісної проводки тощо. А у розмірах 3000, 4000 Certate давно зарекомендували себе підходящими для фідеру чи матчу.


Black Widow Reels
"Чорна вдова" з бейтраннером доступна в 3500, 4000, 4500 та 5000 розмірах. Форма корпусу схожа з Emcast. Алюмінієва шпуля, Air Bail, і ролик Twist Buster ... все в наявносі. Стильний дизайн.


Saltist Lever Drag Multipliers
Представник мультиплікаторного сімейства. Передаточне число 7.3:1, і його можна змінювати. Тобто, практично, можна підлаштувати котушку під свої потреби.


Hyper Sensor Line
Моноліска для використання в якості основної. За словами виробника, має менший діаметр, міцніша і стійкіша до абразиву, ніж традиційна Sensor Line. Також міцніша на вузлах і придатна для далеких закидань, завдяки спеціальному покриттю.
Доступна на одиночни бобінах 300м, а також у великих розмотках. Доступна у тестах 5-30 фунтів.


І ці всі снасті треба якось упакувати...

Team Daiwa Luggage
Цілий набір нових чохлів для вудилищ, сумок, сумочок для риболова.. Мають міцний пластиковий каркас. Щільна тканина (ПВХ і нейлон). В серії доступні також сумки keepnet і carryalls.


Saltist Sea Seatbox and Ruck Converter
Чудова сумка-бокс конвертер для риболовлі з берега і човна. Має верхній сектор для швидкого доступу туди, а також можливо легко перетворити його на рюкбег... Ще й подушечка зверху.


Tri-Loader Barrow
Трьохколісний возик - для транспортування по березі всього рибацького спорядження.
Не виглядає він стабільним і міцним... але практика покаже.


Закінчили з багажем, тепер до одягу...

Sundridge Igloo MK7 Suit
Костюм для любителів ловлі хижака в холодну і мокру пору. Повністю водонепроникна тканина. Тим не менш, гарно пропускає повітря. В середині - утеплювач із поліестру.


Red Eye Sunglasses
Цікаві поляризаційні окуляри. Підсилюють видимість червоного, жовтогарячого кольору. Зручно, коли ловите на поплавок, ще й на далекій відстані. Лінзи з полікарбонату.


Риболову також потрібно відпочивати...

Infinity Plateau Bedchair
Ліжко спеціально для  тривалих риболовних сесій. Легкі алюмінієві рами, знімний матрц, м'які борти.


Mission Deluxe Bedchair
Сталеві рами, фіксований матрац, низький профіль. Спеціальний гвинт для фіксування висоти "спинки". Додаткові ноги для збільшення міцності.


Seatbox Accessories
Система D-Tatch - універсальні та зручні допоміжні конструктивні аксесуари для фіксації до квадратних і круглих труб (до 25мм).


Читати інформацію про бренд

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1052 | | Теги: спорядження, вудилища, новинки снастей, котушки Daiwa, Daiwa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar