Онлайн сервіс білдингу вудилищ і котушок Дайва
Головна » Новини риболовної індустрії » Технології
27.07.2014 17:30

Онлайн сервіс білдингу вудилищ і котушок Дайва

 Дочірній бренд Дайви у Великобританії (Daiwa Sports UK ltd) запустила унікальний онлайн-сервіс для кастумізації коропових вудилищ і котушок відповідно до потреб і смаків рибоова. Це не перше подібне бізнес-рішення. Ми вже писали про схему білдингу вудилищ від новозеландського бренду Swift. Очевидно, такий підхід досить цікавий та перспективний, і з часом такі сервіси запустять і інші компанії.

Daiwa називає це голосно Daiwa Custom Revolution (DCR). Поки що э можливість конструювати коропове вудилище на базі Infinity Magnum Taper і коропову котушку Basia, яка до речі, славиться своїми кастинговими показниками.

Кастумізуючи котушку можна вибрати кольори і типи окремих деталей - шпулі, лісковкладача, ручки, кілпси, декоративних елементів... загалом 40 частин на вибір.

Збираючи вудилище, можна вибрати тест, конструкцію рукоятки і катушкотримача, набір кілець, оформлення обмотки та декорації.

При складанні вам у реальному часі показується ціна готового виробу. Можна продивитися результат на будь-якій стадії кастумізації, зберегти його, поділитися з друзіями в мережі.

Не зважаючи на великий вибір стандартних комплектуючих і варіантів збірки вудилища і котушки, чисто свого риболов внести туди не може (навіть надпису чи декорації). Хоча, така можливість значно б підвищила вартість готового виробу. Посилання на сервіс можна знайти нижче (Source).

Читати інформацію про бренд Daiwa

Дивитися інші новинки бренду Daiwa

Web: Source - Джерело

Категорія: Технології | Переглядів: 647 | | Теги: Daiwa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar