Fuji Concept O: коли конкуренти наздоганяють
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
06.05.2014 16:03

Fuji Concept O: коли конкуренти наздоганяють

Компанія Fuji Kogyo в останні роки ледве протистоїть сильній конкуренції на ринку, і бажає відновити врачені позиції, хоч вона ніколи і не лідирувала у виробництві кілець, комплектуючих та фунтітури для риболовних вудилищ. І один з кроків фірми стосовно виправлення стану речей - випуск порівняно недорогих кілець в сучасній оправі із оксиду алюмінію - Concept O Guide.

Багато років деякі кільця компанії Фуджи по праву користувалися попитом і вважалися еталоном (наприклад, SIC). Але технології не стоять на місці, і активні конкуренти дошкуляють, тим більше що у Fuji і так проблем стало достатньо після переміщення  виробництва до Китаю.

Основна ідея компанії стосовно випуску нових кілець Concept O Guide - запропонувати виробникам вудилищ щось якісне по нормальній ціні. Проблема в тому, що у конкурентів можна знайти цікавіші кільця по ще нижчій ціні. Виходить, що новий продукт - не більше ніж просто дорогий носій відомого бренду, покликаний діяти на покупця лише надписом Fuji.

Напевне, в цьому проблема компанії. На сьогоднішній день ціни на їхню продукцію невиправдано високі, якість китайських виробів низька, проблеми з постачанням. І хтозна, чи зможе фірма і бренд справитися з проблемами, повернути втрачених клієнтів і добре ім'я собі.

Читати інформацію про бренд Fuji

Дивитися інші новинки бренду Fuji

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 685 | | Теги: Fuji, комплектуючі вудилищ, фурнітура, кільця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar