Guideline приєднався до революції Microwave
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
27.10.2013 19:00

Guideline приєднався до революції Microwave

Кільця Microwave, а якщо точніше, то Microwave Line Control System американської компанії American Tackle раніше зустрічалися в мережі, як предмет дискусії на риболовних форумах.
Але після EFFTEX 2013, коли ці кільця перемогли в номінації Best New Innovation, до них стали серйозніше відноситись. А тепер вони стануть доступними на вудилищах Guideline LPXE
.


В загальному, American Tackle домовились із Норвежським брендом Guideline про використання системи Microwave Line Control System на вудилищах LPXE.

"Ми тестували цю систему кілець на наших спінінгах останні 12 місяців" - пояснює менеджер з маркетингу Guideline, Еспен Мюре: "Ми дуже раді приєднатися до цієї революційної системи, і  діапазон наших LPXE вудилищ - ідеальна пара до "мікрохвильових" кілець."

Менеджер з продажу снастей American Tackle в європі, Ден Пелуч, також радий поєднанню прекрасних спінінгів Guideline LPXE і Microwave Line Control System. Він сказав: "Результатом поєднання наших кілець і хороших спінінгів буде зниження рівня вібрації вудилища, що виниках, коли ліска проходить через кільця. Ця система дозволяє витрачати менше енергії для закидання на ту ж відстань, куди можна закинути вудилищем зі звичайними кільцями (або навіть збільшити дистанцію закидання!). Це дозволяє приділяти більше уваги точності при одночасному зменшенні втоми!"



Відомо, що ліска, хай це шнур чи моно, сходить з безінерційної котушки кільцями. Багато часу експерти American Tackle проводили в теоретичних припущеннях, розробляли і тестували цю систему. Кільце в кільці - так її можна назвати. Довгий час велися дискусії про те, чи дійсно працює ця система, і чи ліска справді випрямляється після проходження через таке подвійне кільце. Але практика і нагорода на виставці підтверджують це.


Web: Source - Джерело

Категорія: Події на ринку | Переглядів: 507 | | Теги: вудилища, Guideline, кільця, Microwave | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar