Інноваційні сигналізатори на ринку Європи
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
08.06.2014 11:25

Інноваційні сигналізатори на ринку Європи

ANDA Sport - переможці минулорічної виставки EFTTEX в номінації «найкращий аксесуар» заявили, що готові почати масове виробництво і дистрибуцію свого інноваційного сигналізатора покльовки і мобільного додатку для смартфону. Сигналізатор покльовки ANDA Bite справив гарне враження на суддів виставки рік тому. Це перший подібний пристрій на ринку.

Інноваційність сигналізатора в тому, що інформація з нього передається на смартфон риболова за допомогою Bluetooth. Він не тільки повідомляє про те, що риба клюнула, але і в реальному часі передає інформацію про стан вудилища, наприклад про кут згину вершинки, а також напрям руху риби.

На EFTTEX 2014, яка відбудеться у Брюсселі, компанія покаже оновлений дизайн продукту і планує за 3 дні зустрітися з максимально великою кількістю зацікавлених постачальників.

«Ніхто не знав про нас до торішньої виставки. Отримання нагороди тоді дуже здивувало і змотивувало нас. Адже на ринку представлені безліч інших, більш іменитих брендів», - каже власник компанії Зельйко Міскатовіч. Компанія отримала безліч важливих відгуків про продукт, які дозволили вдосконалити його за минулий рік.

«Сьогодні у нас є свої виробничі потужності, ми завершили розробку упаковки і готові приймати замовлення. У Брюсселі ми плануємо зустрітися з представниками роздрібних компаній з Франції, Бенілюксу, Швейцарії та Великобританії, налагодити контакт з великими онлайн магазинами. Ми готові запустити продаж наших сигналізаторів Anda Bite по всій Європі», - говорять у компанії.


Категорія: Події на ринку | Переглядів: 540 | | Теги: EFTTEX, сигналізатори покльовки, новинки снастей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar