Компанія Preston Innovations продається
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
02.05.2014 16:40

Компанія Preston Innovations продається

Чому Дейв Престон вирішив продати свою імперію по виробництву риболовних снастей? Який потенціал має фірма для майбутніх інвесторів? Чим виправдовується ціна у 40 мільйонів долларів? Preston Innovations виставлена на продаж, і власник хоче, щоб про це дізналися всі.

..Спочатку 54-річний підприємець вів бізнес самостійно, займався розробкою, маркетингом і продажем, але компанія поступово зростала, завдяки творчому погляду та здібностям власника. Тепер це розвинений, потужний бізнес, який спрямований на європейський ринок.

У Великобританїії вже немає риболовних магазинів, де б не було продукції Престона. Те саме можна сказати про деякі з Європейських країн. Дейв Престон говорить: "Це стабільний і прибутковий бізнес. Все на місці - платформа, структура працівників, впізнаваність бренду... Я вніс лепту у розвиток. Тепер необхідно, щоб хтось розвинув компанію на європейському риболовному ринку."

 

Preston Innovations має 4 основних бренд-сектори, а також систему створення, запуску та розкрутки брендів. "Це - основа нашого успіху" - говорить власник. Саме тому він вважає ціну у 25 мільйонів фунтів стерлінгів ($40 мільйонів) цілком адекватною. В подальшому, Девід не бачить себе у бізнесі.

Дивитися інші новинки бренду Preston Innovations

Web: Source - Джерело

Категорія: Події на ринку | Переглядів: 755 | | Теги: Preston Innovations | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar