Дайджест подій у світі риболовних снастей
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
29.05.2014 22:02

Дайджест подій у світі риболовних снастей

Ми стараємося найбільш повно і якісно висвітлювати всі події на риболовному ринку, які цікавлять українських риболовів. Та за усім не додивишся, і дещо залишається без належної уваги. Наразі хочеться представити інформацію про найбільш популярні риболовні шоу і виставки, які відбудуться скоро. Читайте повний текст замітки.

Вже на цьому тижні (5-6 червня) у Києві пройде міжнародна виставка яхт, човнів, катерів IBYS. Вона покаже Вам світові новинки яхтової індустрії 2014 року в Україні, що допоможе при виборі як новачкові, так і яхтсмену з досвідом. Звичайно ж, ті, хто любить рибалити з комфортом, знайдуть що подивитись на цьому заході.

З 12 по 14 червня у Брюсселі (Бельгія) пройде наймасштабніша європейська риболовна виставка EFTTEX 2014. Виставковий центр Брюсселю.

15-18 липня у США (Орландо, Флорида) пройде щорічне риболовне шоу ICAST/IFTD 2014.

А 5-7 вересня у Краснодарі (Росія) проходитиме виставка "Охота і риболовство".

Звичайно ж, це далеко не все. Цьогоріч, ми не висвітлили, до прикладу, весняну виставку "Мисливство та Риболовля". Але спробуємо наверстати упущене в майбутньому.

Якщо ви відвідуєте подібні риболовні виставки, заходи і шоу, маєте що розказати, відео, фото, факти.... пишіть нам! Наша співпраця може бути ефективною і взаємовигідною.

Web: Source - Джерело

Категорія: Події на ринку | Переглядів: 570 | | Теги: риболовні виставки, риболовні снасті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar