Mustad підписує договір із Zebco Europe
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
03.10.2013 14:59

Mustad підписує договір із Zebco Europe

Mustad гігантська компанія - виробник риболовних гачків (що змінила керівництво минулого року), підписує контракт із Zebco Europe для поширення своєї продукції в Німеччині. Гачки та аксесуари Норвежської фірми також будуть доступні через Zebco Europe і в інших країнах, зокрема, в Австрії та Швейцарії.


"Я впевнений , що ця нова співпраця дасть нам великий поштовх на німецькому ринку не тільки за обсягом, але і з точки зору креативного маркетингу та розробки продуктів для Центрально-Європейського ринку" - сказав віце-президент Mustad - президент з продажів і маркетингу Atle Håkonsen.

"Коли переглядав портфель Zebcо, я знайшов вражаючий спектр високотехнологічної продукції, яка відповідає нашим знаменитим гачкам. Ми дуже задоволені таким розвитком подій. "

Frerk Petersen, директор Європейського маркетингу та Розвитку продуктів для Zebco Europe, прокоментував: "Ми дуже раді, що нам вдалося об'єднати зусилля з найбільшим виробником гачків у світі. Це природній прогрес, і, нарешті, інтеграція бренду Mustad з нашим портфелем світових брендів: Browning, Fin-Nor, Quantum, Rhino, Van Staal і Zebco.

"Mustad пропонує нам широкий спектр якісної продукції, яка задовільняє вимови європейського ринку риболовних товарів. Зараз ми готуємо наші склади до забезпечення оптимальної дистрибуції з січня".

Mustad був придбаний в кінці 2011 року норвезької інвестиційною компанією NLI Utvikling. Це була угода, яка здивувала багатьох виробників снастей, після того, як Pure Fishing і Rapala стали зацікавлені у придбанні виробника гачків.

Компанію NLI Utvikling очолює відомий норвезький підприємець Borre Nordheim-Larsen, який має репутацію придбання компаній у фінансово складних ситуаціях.

Категорія: Події на ринку | Переглядів: 388 | | Теги: Mustad, гачки Mustad, риболовний ринок, Zebco Europe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar