У Mustad нове партнерство
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
23.11.2013 15:56

У Mustad нове партнерство

Гігантська компанія по виробництву риболовних гачків та дрібних аксесуарів Mustad погодилася партнерство з виробником дрібних аксесуарів та складових оснасток Stringease Tackle, і одразу ж найкращий дизайнер продукції Бернард Йонг - допоміг розробити і представити риболовам нове в асортименті продукції.


Нова колекція дрібних аксесуарів до сезону риболовлі 2014 року включає в себе два нових продукти: застібку Stay-Lok Snap та Fastach Clip, які підійдуть до використання риболовами як в солоній, так і в прісній воді.

Atle Håkonsen (Mustad), пояснив: "Як ми всі знаємо, дрібні деталі наших оснасток є найбільш важливою ланкою між рибалкою і рибою. Stay-Lok Snap ідеально підходить для кріплення, наприклад, спіннінгової приманки,  не відкриватиметься під навантаженням при виводжуванні риби або закидання приманки, не підведе, і допоможе виловити рибу!"

Ці два нових продукти є тільки початком цілої нової програми риболовної продукції Mustad та Stringease, яку побачить риболовний ринок вже в найближчі місяці.

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 766 | | Теги: товари Мустад, риболовна індустрія, компоненти оснасток, Mustad і Stringease, дрібні аксесуари | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar