Neoprene Core. Актуально в холодну пору.
Головна » Новини риболовної індустрії » Технології
22.11.2013 14:56

Neoprene Core. Актуально в холодну пору.

Neoprene Core Technology™ - революційна технологія виготовлення одягу з кількашарової тканини, в основі якої неопрен. Американська компанія Stormr створила досконалий одяг для рибалок - дуже тонкий, легкий і теплий. Ваш костюм захищає вас від вологи, холоду, вітру, не сковує рухів, і утримує на плаву, якщо ви впали у воду на риболовлі!
 
Технологія забезпечує неймовірні флоатаційні і терморегулюючі властивості матеріалу.

Позитивна плавучість. Neoprene Core Technology дає унікальну властивість одягу - високу плавучість. Якщо носити костюм STORMR куртки і штани-нагрудники надають до 10 фунтів позитивної плавучості. Хоча одяг  STORMR не призначений для заміни плавальних жилетів, він має значні переваги і захищає від холоду у разі потрапляння в холодну воду, ніж звичайний одяг.

Міцний верхній гідрофобний шар. Вся зовнішня тканина кожного продукту STORMR має водовідштовхувальну поверхню, що запобігає попадання атмосферних опадів від насичення вологою тканини або через потрапляння одягу в воду. На відміну від деяких інших, цей шар зберігає куртку легкою і сухою протягом тривалого періоду під час негоди.

Вітрозахисний/водонепроникний матеріал, який до того ж дуже еластичний. Раніше використовували неопрен. Але STORMR вдосконалили технології, і зробили так, що в теплому одязі можна вільно рухатись, повна відсутність дискомфорту. Неопреновий середній шар, водонепроникний верхній, з проклеєними швами і гідрофобізуючою обробкою, та мікрофлісова підкладка - зберігають тепле повітря біля тіла, і чудово відводять зайву вологу.

Технологія Neoprene Core реалізована і в новій лінійці теплого одягу Stormr Strykr. Актуально для рибалок.

Web: Source - Джерело

Категорія: Технології | Переглядів: 506 | | Теги: Stormr Strykr, риболовна індустрія, технології, теплий одяг, Neoprene Core | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar