Новинки Prologic 2014 для ловлі коропа
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
22.01.2014 16:44

Новинки Prologic 2014 для ловлі коропа

Треба сказати, компанія Prologic суттєво попрацювала цьогоріч над власною продукцією. Ми вже розглядали нові візуальні сигналізатори Wind Blade, маркерні поплавки з ЕВА з підсвіткою, а також зимовий костюм Green Thermo. Тепер акцентуємо увагу на інших коропових новинках, підготовлених до сезону 2014.


Власне, нової продукції багато, причому, високотехнологічної. Це не просто оновлення асортименту коропових снастей, а й досить свіжі рішення.

Перше, що привертає увагу - це нові вудилища: робоче С3, сподове Spodder, маркерне SFT. А також род-под C.O.M. rod pod.

Також варто відзначити нові насадки для коропа від Prologic: це, насамперед, серія C.O.M. Concept (бойли), а також штучні імітації ArtBait (Artificial). До цього всього, фірма представила також компактний подрібнювач для бойлів і пелетс, так званий "крашер" CRUSH'N FILL.

Сигналізатори Пролоджик - це окрема тема. Зокрема, серед новинок мініатюрні SMW Bite Alarm, а також набір Polyphonic V2 VTSW Bite Alarm Kit, ну і візуальні Wind Blade, про які йшла мова раніше.

Нові титанові грузила: для оснастки Чод - Chod Bead, для оснастки з Поп-апом - Pop Up weight kit, а також зручне і швидкознімне заднє грузило Audax Tungsten flying Back Lead.

Також серед коропових новинок Prologic до сезону 2014: карбонова "кобра", швидкорозкладний  сачок, карпові мати, лідери і повідкові матеріали серії INTERCEPTOR та інші, сумки для бойлів і атрактантів, ліхтарики, палаткита інші товари.

Команда риболовів з фірми знімають відеоролики про кожну новинку, які можна переглянути за посиланням "джерело" внизу. А також можна натиснути "читати інформацію про бренд", щоб знайти свіжий каталог продукції "Пролоджик 2014".

Читати інформацію про бренд http://angling-today.pp.ua/search/?q=prologic

Дивитися інші новинки бренду http://angling-today.pp.ua/search/?q=prologic

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1250 | | Теги: коропові снасті, Prologic, новинки снастей, карпфішинг, 2014 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar