Виставка в Osaka - новинки Дайва і Шимано 2014
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
14.02.2014 10:35

Виставка в Osaka - новинки Дайва і Шимано 2014

Чергова риболовна виставка в японській Осаці - Osaka Fishing Show 2014 відбулася 7-9 лютого. Саме для цієї події такі гіганти риболовної індустрії, як Daiwa, Shimano, Globeride та інші приберегли трохи новинок для японського ринку риболовних товарів. Зараз розглянемо новинки котушок.


В загальних рисах про виробництво котушок, можна сказати, що Дайва тепер робить акцент на систему Mag Sealed (захист механізму від вологи феромагнітною рідиною), а Шимано "упирається" у X-ship та Стеллу.

Саме Shimano 14 Stella була в центрі уваги на виставці. Агресивний дизайн, компактний корпус, мікромодульна передача, посилений захист механізму від проникнення води (удар Дайві у відповідь на Mag sealed), та й новий ротор дуже схожий на дайвівський Air Rotor.

Саме передача з дрібними зубцями поступово стає новою "фішкою" у Шимано. Вона вже також використовується у новому компактному топ-мультиплікаторі Calcutta Conquest. Це зменшує шум та вібрацію, полегшує хід, а також зменшити загальну масу котушки.

Також із низькопрофільних мультів були помічені Excense DC (під ліву руку), Chronarch Ci4+ та Scorpion.


Daiwa на виставці представила нові котушки середнього та вищого класу. Флагманські Morethan в традиційному чорно-золотому кольорі змінили Morethan Branzino (сконструйовані на базі нової "Сертейт").

Для морського джигу з'явилась простенька котушка Kohga 2500. А для ловлі на тонкий флуорокарбон тепер є легкі Ignis Type-R, які займають мічце між топовими "Екзіст" і дешевшими "Лувіас". Щодо котушок середнього класу, то також оновилась Daiwa Caldia.
 
Лінійка потужних, тяжких морських моделей поповнилась новими Saltiga Expedition а також Catalina у розмірі 4000Н.


Також Дайва представила декілька низькопрофільних мультиплікаторів: Steez Limited SV TN, Steez LTD SV, SS Air, SS SV, Tatula (версія JDM).




Як вже говорилось, Daiwa активно працює зі своєю "фішкою" - Mag Sealed. Феромагнітним мастилом тепер захищені і підшипники. Вони вже стоять у деяких топових мультиплікаторах, та у флагманських "м'ясорубках" (Morethan, Saltiga Expedition).

Читати інформацію про бренд http://daiwa shimano

Дивитися інші новинки бренду http://daiwa shimano


Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1238 | | Теги: новинки котушок, Shimano, 2014, Daiwa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar