Pure Fishing - новинки до сезону 2014
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
05.10.2013 21:37

Pure Fishing - новинки до сезону 2014


Концерн Pure Fishing – світовий гіган, що стосується  риболовних снастей, з такими брендами, як Shakespeare, JRC, Mitchell, ABU Garcia, Penn і Berkley.
Перша виставка в поточному році від цієї компанії показала, що продукція розвивається. Зокрема, останнє втілення котушок Mitchell 300, а також вудилищ Shakespeare Ugly Stik GX2.
Також до ключових подій можна віднести появу котушки Penn black Affinity limited edition, а також десятки оновлень в продукції Sebile, Berkley і Shakespeare…
Карпфішери також були забезпечені товарами від JRC: крісла моделей Contact, Cocoon і Extreme.


 Shakespeare Agility EXP Range
Серія вудилищ Agility Expedition (EXP), що склдаються з 4-ох частин, поки що включає лиш 2 поплавочних вудилища, і 2 фідерних. У наступному році компанія планує заповнити цю нішу і у спінінгових вудилищах, і нахлистових, для задоволення потреб багатьох рибалок.
Agility EXP створені не тільки для рибалок «вихідного дня». Сучасний дизайн не дозволяє їм бути «лівими», та й характеристики не відстають від вудилищ, що довші в зібраному вигляді.



Shakespeare Superteam Reels
Котушки були розроблені, як ідеальне доповнення до вудилищ Superteam. Достуні у розмірах 3500 і 4000. Ідеально підходять для поплавочної і фідерної ловлі, за словами виробника. Збільшена рукоятка, передній фрикціон. Створені для лісок  немалого діаметру.








Mitchell 300 Series
Оновлена версія красичної «трьохсотки» Мітчелл. Цікавий дизайн і корольна гама. Напевне, компанія знову сподівається на мільйонні продажі. Котушка в стилі старої 1960-х років.
Механізм ротора має  яйцевидну форму, матеріал - пластик.  Точний передній фрикціон.



Shakespeare Ugly Stick GX2 Rods
Вудилища останнього покоління. Позиціонується як вудилище, що не піддається рунуванню. Матеріал – вуглеволокно. Кільця – на 1-ій сталевій ніжці.


Abu Cardinal Series Reels
Всім відомий «Кардинал» дебютував у 1965, і одразу став еталоном співвідношення ціна/якість.
Останні 4 роки ці котушки модернізувалися, і тепер можуть похвалитися рівним ходом, шпулями з точеного алюмінію, та й взагалі довговічним механізмом.



Shakespeare Agility Luggage Range
Серія сумок і чохлів включає три чохла для вудилищ, різноманітні сумки для прикормки, термосумки тощо. Міцний водонепроникний матеріал. Лінійка Agility Luggage у синьо-червоних кольорах.



Shakespeare Agility Bait Apron
Синій фартух, що має ремінь «на плече», три кишені з кришками, щоб зберегти приманку сухою. Коли «природа покличе», його легко скинути за допомогою спеціальної кліпси-застібки.


JRC Super Cocoon Bedchair
Шестиноге розкладне крісло – є найбільш компактним з усіх виготовлених.


JRC Stealth X-Lo Chair
Надлегкий компактний стілець з алюмінієвою рамою. Важить всього 3.1кг. Зручний для довгих сесій, та й не обтяжить при дальніх походах.


JRC Spod Stand
Карпфішери знають, к болить спина, коли півдня нагинаєшся за сподовим кормом до відра. JRC Spod Stand – штатив з можливістю встановлення на будь-якій поверхні, підходить для відер різних розмірів і форм. Просто ставиш на верх відро, і зачерпуєш сподовою кормушкою прикормку не нахиляючись.


JRC Stealth X-Lite and Contact Pods
Нові род-поди легкі і міцні. Горизонтальні рами легко вирівняти на різних поверхнях і берегових нерівностях. Повністю регульовані.


JRC DS3 Radar alarms
Сигналізатори нового рівня, розроблені спільно з риболовами всього світу. Зміна кольору діоду, регулювання гучності і тембру звучання сигналу, стелс режим, білий маяк і багато іншого. У бокс-набір входять 3 сигналізатори і приймач.

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1015 | | Теги: Abu Garcia, Mitchell, JRC, риболовні снасті, новинки ринку, Shakespeare, Pure fishing | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar