Spark Point® - високі технології на кінчику жала
Головна » Новини риболовної індустрії » Технології
30.10.2013 19:53

Spark Point® - високі технології на кінчику жала

Всім відомі гачки французької фірми VMC. Остання преміум конепція форми жала Spark Point покликана максимально підвищити продуктивність гачків. Особлива форма міцного жала із хімічною заточкою, енергетичними каналами і ребрами жорсткості. Миттєва проникність і надзвичайна міцність!

Гачок, сам по собі, - дуже технологічний і технічний аксесуар, якщо його можна так назвати...
Це, напевне, одна з найважливіших ланок між риболовом і рибою. Тому гачок повинен відповідати ряду вимог: бути гострим, міцним, оптимального розміру та форми тощо.

Але зробити справді високоякісний гачок зовсім не просто. Потрібно розробити форму гачка, взяти потрібну товщину металу, розмір кілечка чи лопатки, особливість згину, заточки жала, борідку та ін.. Окрім того, потрібно співвідносити всі ці складові між собою для розробки конкретної моделі гачка. І те, що представляє сьогодні бренд VMC - це висока продуктивність і чудові характеристики гачків концепції Spark Point®.

Гачки з жалом Spark Point® - одні з найкращих на сьогоднішній день. Адже навіть на цьогорічній виставці ICAST гачок VMC SPINSHOT (із застосуванням Spark Point®) здобув перемогу в номінації "Найкраще на виставці (дрібні аксесуари)".

Такі гачки надзвичайно міцні і продуктивні. Загартоване жало, навіть при великому навантаженні, ніколи не підведе. Гачки мають дуже специфічну хімічну заточку. А якщо придивитись на жало пильніше, то можна побачити, що жало підкріплене додатковими ребрами жорсткості, що додають міцності. Вони розташовані на передній і задній стороні жала і зовсім не перешкоджають легкому проходженню жала. Навпаки! Спеціальні канали виділення енергії забезпечують легкість і гладкість входження. Гачок просто миттєво без зусиль впивається в губи риби.

 
Компанія VMC при розробці гачків використовує низку власних інноваційних технологій та концепцій, що ми тепер бачимо на новинках серед гачків цієї фірми.
А взагалі, у новому каталозі VMC на 2014р можна передивитися всі нові і не нові моделі гачків, в тому числі і з Spark Point®.

Дивитися інші новинки бренду http://VMC, Spark point, гачки, новинки гачків, технології, риболовні снасті, риболовні гачки, інновації

Web: Source - Джерело

Категорія: Технології | Переглядів: 548 | | Теги: гачки, риболовні снасті, Spark point, інновації, новинки гачків, технології, VMC, риболовні гачки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar