Спорядження Nash Tackle - новинки до сезону 2014
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
09.10.2013 19:31

Спорядження Nash Tackle - новинки до сезону 2014

Очікуваною у світі карпфішингу була виставка нової продукції компанії Кевіна Неша - Nash Tackle. Навідмінно  від попередніх сезонів, цього разу не видно безліч нововведень. Компанія вирішила розвивати категорію спорядження, і пообіцяла заповнити прогалити новинками вже в січні 2014.

Тим не менш, Nash Tackle завжди задовільняла своїми розробками рибаків-технофілів. А сам Кевін Неш, який займається розробкою і розвитком коропової продукції говорить: "В арсеналі карпфішера повинно бути усе необхідне!".

DOUBLE TOP BIVVY
Величезна і міцна палатка. Вміщує 2-ох риболовів з усім спорядженням. Висота палатки дозволить стати там у повен ріст. Двохшарове покриття забезпечує відсутність конденсату. Розроблена спеціально для тривалих риболовних сесій, для тих, кому не вистачає стандартного житла.


GLOBETROTTER CARP CRADLE
Коропова колиска з додатковою ніжкою - для правильного розподілення навантаження при зберіганні великої риби. Дві моделі - Monster і Globetrotter.


TITAN GLOBETROTTER BIVVY
Намет з сітки Mozzie - спеціально для теплих літніх ночей. Також в комлекті тент від непогоди. Досупні дві моделі. Побудований за системою стандартних Nash Titan bivvies.


DELIVERANCE THROWING STICKS
Палички "Кобри" для закидання бойлів 12,  15, 20мм. Легкі, міцні. Підходять для закормлювання на далеких відстанях.

DELIVERANCE BAITING SPOONS
Ложки різних розмірів, і різного призначення. Дозволяють і правильно приготувати якісний корм, і закинути його на недалеку відстань безшумно.

GROUNDHOG BROLLY
Легкі шелтери типу парасольки, наразі, дуже популярний продукт. Оновлена модель. Додатково, тент можна купити окремо.


R3 BITE ALARM
Сигналізатори в комплекті зі батами. Налаштування гучності і тону сигналу. Світодіодна сигналізація, можливість гнучкого налаштування, приймач.


SIREN S5R BITE ALARMS
Старий добрий сигналізатор тепер адаптований для використання з приймачем. Нові моделі продаються і в боксі 3+1.


MAG BANKSTICKS AND BUZZ BAR
Нові вискокотехнологічні, компактні підставки і снег-бари. Композитна конструкція, легка і міцна. До того ж, з магнітними головками.


SIREN OPTICS BOARD
Шнури, ланцюжки, головки, та інші складові для сигналізаторів. Підходять під нові моделі, а також під Delkim і Fox.


SCOPE RUCKSACKS
Рюкзаки і сумки великої місткості. Ізольована нижня частина. Спеціальний матеріал, що виключає прилипання до спини, висока щільність матеріалу.


NASH SCARF AND BOBBLE HAT
Шапки і шарфи з вовняної тканини для любителів порибалити в холодну пору.


INDULGENCE AIR FRAME BEDCHAIRS
Розкладні крісла-ліжка з знімними матрацами. багаторівнева структура. Полегшені варіанти зі зміненою рамою. Різні моделі - SS3, SS4, Wide Boy і Emperor.


INDULGENCE AIR SHROUD
Повністю водонепроникний тент для захисту спорядження від вологи та бруду в будь-яку пору.




Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1242 | | Теги: ловля коропа, карпове спорядження, карпфішинг, Nash Tackle, палатки, новинки спорядження, Неш, сигналізатори покльовок, шелтери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar