Топові снасті на виставці у Великобританії
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
23.10.2013 19:12

Топові снасті на виставці у Великобританії

Що ж, давайте подивимось на новинки топових снастей, які були представлені на найбільшій виставці Великобританії - Tackle & Guns (Stoneleigh, Warks). Відвідувачі мали можливість потримати в руках товари, які з'являться на ринку лише у 2014: від котушок - до вудилищ, від бойлів - до наметів, від флагманських штекерів - до найрізноманітніших аксесуарів.

Треба сказати, що виробники представили не тільки інновації і доповнення асортименту, а й не підвищували ціну на більшість товарів, порівняно з минулим роком. На виставці найбільш помітними були товари від Fox, Nash, Preston Innovations, Daiwa, Leeda, Pure Fishing, Hardy Greys, Shimano, Preston Innovations, Sensas, і MAP.
Отже, розгянемо деякі "родзинки", що вразили відвідувачів.

Matrix Quad Pole Rollers
Матчевий бренд Matrix представляє два нових відкатних роллери, які необхідні при ловлі штекером з платформи. Вони можуть використовуватися і при ловлі з платформи у воді, і при ловлі на великій глибині. Додаткові ролики, загнуті всередину конструкції полегшують ловлю у вітряну погоду.

Matrix Festival Bag
Термосумка для наживок і насадок. Але завдяки векикій кількості відсіків може вміщувати що завгодно. За словами виробника, ця сумка стане хітом продажів.


Fox Royale Classic Bivvy
На сезон 2014 пропонується намет Фокс-класу, але за доступною ціною. Розкласти його можна легко і швидко. Вхід типу "поштова скринька", і класична передня частина "моззі".


Fox Brolly System
Намет, рами якого мають короткі ребра. Це дало можливість збільшити внутрішній об'єм палатки. Можна повністю розлягтися на великій риболовній "розкладушці". Чотири ребра можуть додаткого бути прикріплені до землі - для забезпечення більшої стабільності. В комплекті - накидка, додаткові зміцнювальні опори. Ціна близько 200 фунтів стерлінгів.


Sensas pole range
Прикормочний гігант представляє 4 нові моделі штекерних вудилищ - спеціально для комерційних водойм Великобританії з додатковими короповими кітами. Ціни від 200 фунтів стерлінгів.


Hardy Greys GFR freespool reels
Дві нові моделі - перші котушки з бейтраннером від цього виробника. 10 підшипників. Спеціальні пружні кліпси для ліски. Зручні ручки. Розміри - 5000 і 6000. Ціна від £64.99.


Hardy Greys Prodigy TXL rods
Масивнай асортимент - 14 фідерних, поплавочних та інших спеціалізованих вудилищ з прогрессивним строєм, які виготовлені з високоякісного карбону. Коркова рукоятка з резиновим демпфером. Матове покриття кольору gunsmoke показує ці вудилища як робочі.


Sonik Tournos 8000 reel
Повністю чорна, нова коропова котушка. 9 підшипників, точена ручка, дві кліпси для ліски, миттєвий драг, який можна повністю заблокувати. Варіанти з глибокою та мілкою шпулями.


Starbaits D-Tec SR-2R alarms
Сигналізатори покльовки з повністю металічним корпусом. Конструкція міцна, сигнал потужний. Функція підсвітки колесиків для ліски. Доступні як окремо, так і в наборі від £69.99.

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 982 | | Теги: виставка у Великобританії, риболовні снасті, риболовна виставка, Tackle & Guns, новинки снастей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar