Виставка EFTTEX 2014 - перший погляд
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
15.06.2014 13:07

Виставка EFTTEX 2014 - перший погляд

 Як відомо, в ці дні у Брюсселі триває наймасштабніше європейське риболовне шоу - виставка EFTTEX 2014. Представлено понад 200 одиниць нових риболовних продуктів, які боротимуться за нагороду "Найкращий новий продукт на ЕФТТЕКС 2014" у 16-ти категоріях. Там присутні і українські виробники риболовних снастей. Ми вже згодом розповімо Вам про переможців виставки, опишемо цікаві новинки, що скоро з'являться на риболовному ринку.

Всі світові риболовні бренди працювали, щоб якнайкраще представити свої снасті і споряждення, а також аксесуари для риболовлі на цій виставці.

Компанія Шимано вже 7 років поспіль є лідером у номінації "найкраща безінерційна котушка". Чи переможе вона цьогоріч? Ми розповімо Вам згодом. Основні ставки робляться на нову Rarenium CX4+.

Zebco Europe минулого року вихватила аж 3 нагороди: накраще нове вудилище, металева приманка, монофільна ліска. А що буде цьогоріч? Ви дізнаєтесь про це вже скоро на нашому сайті.

Номінації - найкраще нове: вудилище, нахлистове вудилище, аксесуар, одяг, нахлистовий шнур, тверда приманка, моноліска, натуральна приманка, шнур, безінерційна котушка, нахлистова котушка, взуття, металева приманка, мультиплікаторна котушка,  м'яка приманка, дрібний аксесуар.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті та у соціальних мережах. Буде цікаво!

Нагадуємо, що наступна ЕФТТЕКС 2015 пройде у Варшаві (Польща).


Категорія: Події на ринку | Переглядів: 609 | | Теги: EFTTEX, новинки снастей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar