Wild - бюджетні снасті від Matt Hayes
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
13.10.2013 14:23

Wild - бюджетні снасті від Matt Hayes

Продукція з іменем одного з найвідоміших рибалок Великобританії - Метта Хайса, завжди славилася пристойною якістю і невисокою, порівняно, ціною. Нова лінійка бюджетних снастей і спорядження Matt Hayes Wild забезпечить середньостатистичного риболова всім необхідним.
Знайти продукти можна в магазині Dragon Carp Direct.

Matt Hayes Wild Session Shelter
Легкий, компактний і надійний шелтер для коротких риболовних сесій. Достатньо високий, виготовлений з водостійкого поліестру. Дно - ще щільніше і зміцнене. Каркас - трубки зі скловолокна. В комплекті - мотузки, кілочки та компактна сумка.


Matt Hayes Wild Rover Chair
Легке, компактне, зручне розкладне крісло для рибалки. Добре продумана конструкція, можливість уставновки на будь-якій поверхні, мала вага і габарити.
  • Регульовані передні ніжки
  • Каркас з фарбовим покриттям
  • Ручка ЕВА для транспортування
  • Регульована спинка і підлокотники

Метт Хайс говорить: "Мені подобається Rover через його універсальність, легкість, компактність. Він не обтяжить пішохідного риболова, є зручна ручка для переноски. Якісна оббивка дасть можливість всістися комфортно на риболовлі і днем, і вночі."


Matt Hayes Wild Three Rod Communication Kit
Досить серйозний набір із сигналізаторів покльовок та приймача в кейсі.
Сигналізатори мають міцний корпус із пластику, можливість регулювання гучності, тону звуку, чутливість. Стійкі до випадкових падінь, та мають низьку енергоємкість.
Щодо приймача, до він має всі необхідні функції, включаючи дисплей з підсвіткою, звуковий і вібраційний сигнал.
Метт Хайс говорить: "Досить непогані сигналізатори в лінійці Wild. Підходять не тільки для карпфішингу, а й при ловлі інших крупних риб".


Matt Hayes Wild Polarised Sunglasses
Поляризаційні окуляри. Виконують дві основні задачі: захищають очі від ультрафіолету, а також усувають відблиски від води, що дозволяє побачити під водою більше.  Також вони зручно сидять на обличчі, і мають гарний вигляд. Окрім того, корпус з магнієвого сплаву - поєднання легкості і міцності.
В комлекті, окрім окулярів - тканина для очищення, шнур на шию, футляр із ЕВА.
Метт Хайс говорить: "Я ніколи не ловлю рибу без поляризаційих окулярів, і, на мою думку, це необхідний аксесуар риболова. А щодо цих окулярів, то вони настільки хороші, що ціна має бути втричі більшою!"

Matt Hayes Wild Spinmaster reel
Низькопрофільна мультиплікаторна котушка. Алюмінієвий корпус забезпечує необхідну міцність для будь-якого напряму спінінгової риболовлі, а також легкість - щоб тривалий час рука не втомлювалась.
Ця котушка виготовлена в американському стилі. Надійна гальмівна система, з можливістю точного регуювання, а також зручна конструкція.
Метт Хайс говорить: "Я люблю рибалити спінінгом. І люблю котушки в такому стилі. Даний варіант підійде для ловлі будь-якого хижака. І ціна просто хороша".


Matt Hayes Wild Freespin 3000 Reel
Стильна, продуктивна, універсальна котушка з бейтраннером. Задній фрикціон, передаточне число - 4.1:1. Підійде і при ловлі плотви з поплавком-вагглером, і при ловлі ляща пікером. Міцний, компактний, ергономічний, легкий корпус з прогумованими деталями. Запасна шпуля в комплекті.
Метт Хайс говорить: "Я не люблю громіздких котушок, занадто широких шпуль. Це чудова універсальна котушка з помірною ціною".


Matt Hayes Wild XSi 400 Midi Feeder Reel
Універсальна фідерна передньофрикційна котушка. На вигляд - маленька і тендітна, але насправді це - потужний інструмент, до того ж невеликої ваги. Підшипники - 6+1. Подвійна ручка. Прогумовані деталі корпусу, запасна шпуля.
Метт Хайс говорить: "Одна з моїх найулюбленіших котушок даної лінійки. Ловив з нею і вусача, і головня, і коропа і ляща."


Matt Hayes Wild 8ft Spinmaster Lure Rod
Спінінгове вудилище з тестом 20-50гр для ловлі щуки, судака, великого окуня.
Виготовлене з високоякісного вуглеволокна. Якісні кільця. Поєднання потужності з чутливістю.
Метт Хайс говорить: "Багато спінінгових вудилищ, які лежать в руках, немов віник. Це вудилище дає відчуття потужності, але без збитку в плані чутливості. Метал, воблери, силікон - для всього підійде, і при троллінгу не підведе."


Matt Hayes Wild Accessory Box Pack
Ідеальний бокс із коспонентами оснасток, якнайкраще підходить для мобільних риболовів, які не сидять на місці.
У боксі купа вертлюгів, карабіні, кілець, конусів, бусинок, кліпс, - всього необхідного купа - у різних розмірах і кольорах, для можливості приготувати будь-яку оснастку оперативно. І це все вміщується в кишеню!
Метт Хайс говорить: "Це акуратний бокс, функціональний, з продуманою конструкцією і складовими всередині. Усі види складових оснасток вміщені в цьому маленькому і зручному боксі."


Matt Hayes Wild 12ft Midi Carp Feeder Rod
Тонкий бланк, якісні кільця, хороша чутливість, запас міцності - це фідерне вудилище в "зеленому" стилі створене перш за все для ловлі на комерційних водоймах.
Гвинтовий котушкотримач, рукоятка корк/ЕВА, вершинки 1.5, 2, 2.5унц.
Метт Хайс говорить: "Ми хотіли створити вудилище, зручне при ловлі на комерційних водоймах. Але це не означає, що не можна ним ловити нічого, окрім коропа F1. Це чутливе і міцне фідерне вудилище згодиться і для ловлі риби в диких водоймах."


Matt Hayes Wild River Kings Float Sets

Поплавочна ловля вимагає безліч видів і типів поплавків для комфортної ловлі в будь-яких умовах. Різноманітні набори поплавків дозволять обрати потрібний під власний стиль ловлі, під різні умови ловлі, та настрій і активність риби.
Набори: Step Aluminium Stem, River Bat, Avon Stick, Avon Stepstick, Slim Aluminium Stem, Avon Barbel, Speci-Waggler, Chubby Avon Aluminium Stem.


Matt Hayes Wild 12ft Chub/Big Fish Classic 1.25lb tc Rod
Вудилище для ловлі фідером головня, а також іншої великої риби - лина, вусача, ляща....
Тест - від 1.25LB. Карбоновий бланк, катушкотримач гвинтовий, рукоятка - корк/ЕВА, якісні кільця.
Метт Хайс говорить: "Вудилище ідеальне для ловлі головня. Але його характеристики прекрасно підходять для ловлі, практично, будь-якої риби."
Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 983 | | Теги: Метт Хайс, недорогі снасті, бюджетні снасті, Matt Hayes, новинки снастей, Wild | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar