X-Ship - революційна технологія Shimano
Головна » Новини риболовної індустрії » Технології
30.10.2013 22:29

X-Ship - революційна технологія Shimano

Shimano застосовує концепцію X-Ship на своїх котушках середньої та вищої цінової категорії вже більше року. Тому, новою дану технологію в риболовній індустрії не назвеш. Але слід розібратися, що таке X-Ship, що вона дає, і яка перевага оновлених котушок.

Говорячи коротко, X-Ship забезпечує поліпшену передачу і довговічність механізму котушки. Підтримуючи провідну шестерню на обох кінцях підшипниками, система забезпечує точне вирівнювання головної передачі.Це означає, що складові механізму будуть знаходитися в тому ж положенні і при найбільших навантаженнях.
Додатковою перевагою є те, що тертя між валом котушки і передачею  майже усунене. Це дозволяє підвищити продуктивність роботи котушки з найлегшими приманками, і дозволяє робити більш далекі закидання, ніж зазвичай.X- Ship (Extra Smooth & High Power) забезпечує котушці мінімум на 20 відсотків більше потужності, довговічності, продуктивності. І, що найголовніше, ідеально плавний хід, дуже легке обертання рукоятки.
Особливості механізму котушок, відповідних концецпції x-ship:1. A-RB підшипники, підтримуючи шестерню, виключають поворот шестерні2. Збільшення головної передачі і переміщення шестерні ближче до центру приводу забезпечує на 20% більше потужності3. X- SHIP збільшує ефективність та потужність, забезпечуючи найлегше обертання рукоятки4. A-RB підшипники, підтримуючи шестерню, виключають люфти ротора.Революційна Shimano технологія - це більший обертальний момент, гладка передача, і як наслідок - втоми рука риболова майже не віжчуває, хоч і приходилося цілий день крутити ручку котушки.  Фактично, X- Ship - це довше життя котушки.Нові моделі безінерційних та мультиплікаторних Шимано на сьогоднішній день, майже всі відповідають цій концепції. Маються на увазі, в першу чергу, флагманскі та середньокласні моделі (Saragosa SW, 13 Antares, Metanium, Biomaster SW-A, Stradic CI4+, Exage FD та інші).З котушками, механізм яких підкріплений  X- SHIP, легше виводжувати крупну рибу, легше закидати на далеку відстань, особливо використовуючи надлегкі приманки. Котушка живе довше, має високу продуктивність. А рукоятку обертати дуже легко і приємно.


Читати інформацію про бренд

Web: Source - Джерело

Категорія: Технології | Переглядів: 1270 | | Теги: котушки, Shimano, X-ship | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar