Залізо повертається на втрачені позиції
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
27.03.2014 14:30

Залізо повертається на втрачені позиції

Трохи призабуті деякими риболовами металеві приманки - вертушки та колебалки, схоже, скоро повернуть собі минулу популярність. Наприклад, іспанський виробник штучних приманок Lukris представить вертушки брендів Mapso та Rublex на цьогорічній виставці EFTTEX у Брюсселі. А у Сербії, завдяки інвесторам, відновилась найпопулярніша фірма по виробництву блшень - GRBA.

Команда розробників Lukris втілює свій професіоналізм та повагу до рибалок у легендарних вертушках Mapso та Rublex. Технологічні іновації, піклування про навколишнє середовище, унікальний дизайн приманок та всокий рівень обслуговування клієнтів зробили компанію дуже популярною серед риболовів.

Напевне, не знайдеться спінінгіста, в коробці якого не буде ні одної вертушки Rublex (Orlac, Eira, Veltic, Celta, Ondex та ін.). Всі вони ефективні та уловисті, з унікальною системою обертання та можливістю заміни гачка. Блешні Mapso також завжди славились якістю збірки. Їх виготовляють з чистих металів - сталі та міді.

Стосовно презентації вертушок на цьогорічній виставці EFTTEX у Брюсселі, представники компанії заявили: «Як незалежний виробник, ми беремо участь у всіх міжнародних виставкових заходах, щоб підтримувати на належному рівні інноваційність та якість виробничих процедур.»

Тим часом у Сербії, компанія Dikom, відомий імпортер автомобілей та запчастин, викупивши два роки назад фірму-виробника блешень для рибалки GRBA, почала розвивати її продукцію. Колебалки GRBA були відомі своєю унікальною формою та грою.  Тепер компанія буде постачати блешні у Західну Європу та США.

«Ми просто любимо риболовлю», - говорить Горан Іліч, менеджер з продажу Dikom. «Ми витратили багато часу і ресурсів, щоб встановити нове обладнання, здатне виготовляти спінінгові приманки найвищої якості, і тепер ми готові забезпечити блешнями риболовів всього Світу.

Dikom інвестувала кошти не тільки в сам бренд, а й у сучасне обладнання, що забезпечує повний виробничий цикл. Тепер завод в місті Нові-Сад, розташованому на березі Дунаю, готовий виробляти до 50 000 високоякісних колебалок на місяць.


Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 773 | | Теги: колебалки, Rublex, вертушки, спінінгова ловля, металеві приманки, GRBA, Mapso | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar