80 років Рапала. Пошук (відео).
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
16.05.2016 13:51

80 років Рапала. Пошук (відео).

Rapala відзначає своє 80-річчя... Саме у 1936 Лаурі Рапала власноруч виготовив той "прототип", який сьогодні є основою більшості воблерів.

Компанія говорить, що: "Натхненні тією пристрастю, що керує кожним рибалкою, ми розповідаємо історію про нашу одержимості. 'Пошук' є частиною нашої ДНК,... в річках, озерах чи океанах - не існує ніяких меж. Саме це почуття пов'язує нас усіх. Це те, чим ми, як риболови, будемо займатися до кінця наших днів. Це "Пошук" чогось більшого."

"Риболовля це спосіб життя. Коли ми не на воді, ми мріємо бути там. Наш пошук індивідуальний, але ми всі зв'язані в одне ціле. Пошук - це щось більше, ніж просто риба. День за днем, ми знаходимо те, що шукаємо, але пошук триває. Він вбудований в нашу ДНК. Ми рибалки. Ми були такими і будемо. Пошук ніколи не закінчиться, і завжди буде час для одного... останнього... закидання..."

"Протягом більш 80-ти років Rapala прагнули бути кращими, і ви підтримували нас впродовж цього шляху. Ми присвячуємо це людям, які підтримують Rapala, які люблять бути на відкритому повітрі і не можуть жити без риболовлі. Там, де є вода - є і риба. Там, де є риба - є, і завжди буде Rapala. Ми тут, МИ - це Риболовля! "

Читати інформацію про бренд Rapala

Дивитися інші новинки бренду Rapala


Категорія: Події на ринку | Переглядів: 277 | | Теги: Rapala, риболовля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar