Avid Carp - огляд новинок до сезону 2014 далі
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
12.10.2013 17:34

Avid Carp - огляд новинок до сезону 2014 далі

Минулого тижня одна з найбільш інноваційних компаній-виробників риболовних снастей (коропових) Avid Carp, представила свої нові продукти на наступний сезон. У вітрині ми вже розглянули декілька новинок Avid Carp, і тут ми продовжимо. Компанія непогано попрацювала над розвитком продукції - нові унікальні коропові вудилища, новий модельний ряд цікавих гачків...


Почнемо з нових вудилищ:

MSX RODS. Вудилища ручної збірки з тестом 2.75-3.25 фунтів. Складаються з двох частин. Матеріал - високомодульний карбон. Спортивні вхідні кільця 50мм, дюплонова рукоятка, повна. Цікавий простий дизайн.
DISTANCE SPOD. Сподове вудилище. Якщо вам необхідно запустити в точку ловлі повну корму сподову кормушку  без зусиль - це вудилище підійде.
DISTANCE MARKER. Спеціально розроблене маркерне вудилище. Міцне, легко кидає тяжкий свинець на далеку відстань. Але кінчик чутливий - для точної передачі даних про рельєф і стан дна водойми. Вудилище складається з двох частин.
DSK RODS. Якщо ви ловите рибу на великій відстані - ці вудилища як раз для цього. Довжна - 12 і 13 футів. Дуже міцні. Вкорочена рукоятка, вхідне кільце 50мм, тюльпан anti-frap.

METHOD FEEDERS AND MOULDS
Нові методні кормушки-флети і модулі до них доступні у малих та велких розмірах, з вагою в 1.5oz - 3oz. Аеродинамічна форма та система швидеої заміни кормушки.


REACTION HOOKS
Нові гачки, не подібні на інші існуючі. Модельний ряд дозволить використовувати їх на різних видах коропових оснасток.
Колір - неяскравий світло-зелений. 4 види: Long Shank, Chod, Curved Chank і Wide Gape.
Розміри 4-10. У пачці 12шт. Доступні з борідкою і без.


DEPTH GAUGE BRAID
Яскравий, маркований шнур. Мітки через кожен фут. Створений спеціально для точної передачі інформації при дослідженні водойми.


SCREEN HOUSE SHELTER IS MASSIVE
Альтанка-шелтер, за допомогою якого можна, прикріпивши кілька палаток, створити масивний житловий комплекс на риболовлі з центральною частиною "для всіх". Можна прикріпити палатки з 4-ох боків. Швидко розкладається. В комплекті - тент, шнурочки, кілочки. Шви проклеєні, антимоскітна сітка. Висота - 2.3м, ширина - 3.3м. Упаковується в невелику сумку.


ZIGBOX STORAGE
Водонепроникна коробка з міцного пластику для зберігання оснасток Zi-rig. Власне, оснастки зберігаються на спеціально сконструйованих котушках з повзунками, всередині коробки. В коробці 8 котушок. 1 котушка вміщує 4 оснастки. Також в комплекті є 32 стікери-наклейки для маркування котушок.


SAFEGUARD ANY LEVEL CRADLE
Догляд за рибою має велике значення, особливо що стосується карпфішингу. Така колиска з безпечного для риби матеріалу, з регульованими ніжками, новим дизайном сітки для кращого відведення води, відкидною кришкою, складної конструкції дуже зручна, і її можна розкладати і встановлювати навіть на нерівній поверхні.

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 1158 | | Теги: Avid carp, вудилища, коропові снасті, Евід, сезон 2014, новинки снастей, карпфішинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar