Дайджест риболовного ринку сьогодні
Головна » Новини риболовної індустрії » Події на ринку
13.09.2014 14:32

Дайджест риболовного ринку сьогодні

 Наша справа - моніторинг джерел та аналіз інформації про сучасні риболовні снасті - їх виробництво, постачання, торгівлю. Ми робимо для того, щоб показати Вам основні тенденції розвитку риболовного ринку. Представляємо вам короткий огляд останніх подій на рибовному ринку. Нові снасті і спорядження від провідних виробників, дебюти маловідомих брендів, стан риболовної індустрії в Україні сьогодні. Приєднуйтесь - будьте в курсі.

Короповий бренд концерну Пьюр Фішинг, JRC кардинально змінив логотип. У ньому відображені 20 років розвитку компанії. Разом з тим, з'явилися чудові новинки продукції для карполовів - палатка-тент Stealth Bloxx, що встановлюється за кілька хвилин, а також сигналізатори Radar C. Скоро будуть представлені інші цікаві продукти - обіцяє виробник.

Компанія Дайва оновила серію спіннгових котушок "Екселер", які поряд з моделями "Реврос", "Легаліс" і "Т'єрра", завжди були таким собі середнім варіантом між бюджетниками та Real Four. Найголовніше - Exeler отримав назад металевий корпус та новенький повітряний ротор.

 

Тепер - до приманок. Storm представив доповнення до лінійки воблерів Arashi - Wake Crank. Це чудовий воблер для активного пошуку риби, працює у верхніх шарах води. Спеціальна лопасть із самонастроюваною петлею забезпечує ідельну гру приманки. Голографічні очі, трійники VMC на поворотних кріпленнях.

У свою чергу французький бренд VMC розширив асортимент гачків і джиг-головок для більш повного задоволення потреб рибалок, які освоюють все більш нових способів ловлі. Моделі  Swinging Rugby Jig, Powershot Hook та X-Long Wide gap Hook були розроблені спільно з Майком Лаконеллі.

Abel Automatics Zinger - переможець ICAST у номінації найкращий новий продукт. Це надлегкий, маленький, міцний і функціональний ретрівер для рибалки. Система повернення корда розрахована на 25000 витягувань.

На фоні тенденції перенесення виробництва великих корпорацій із Китаю до Малайзії, почали розвиватись, власне, китайські виробники (читайте про виставку China Fish). Зокрема, компанія Weihai Yaoming Electronic Fishing Tackle, яка має 20-тирічний досвід у виробництві електронних сигналізаторів для рибалки заявляє, що зможе забезпечити рибалок якісною продукцією за конкурентною ціною, яку не дозволятимуть собі імениті бренди.

Абу Гарсіа активно готується до сезону риболовлі 2015 і вже представляє риболовам новинки снастей. Зокрема, це спінінгові та бейткастингові котушки (Revo, Orra та ін.), спеціалізовані спінінгові та інші вудилища. Чекаємо і інших свіжих продуктів від Abu Garcia, презентацію яких найзручніше дивитися на їхньому каналі YouTube.

Найбільший український дистриб'ютор риболовних снастей, компанія Ібіс, запевняє іноземних клієнтів, що події в Україні суттєво не вплинуть на розвиток риболовного бізнесу і плани щодо експорту товарів бренду Favorite. Зокрема, директор відділу рибальства Ібіс, Євген Шейко, у своєму інтерв'ю журналу Angling International зауважив, що українці і зараз насолоджуються риболовлею, хоч і стали більш економними, адже не знають, що буде завтра.

02-05 жовтня 2014 року у Києві (МВЦ) пройде виставка "Рыбалка.Охота.Туризм". Бажаючі можуть отримати безкоштовний інвайт. Це не лише нові товари від виробників, а й семінари, презентації, риболовні шоу, круглі столи тощо...

Зв'яжіться з нами, якщо бажаєте поділитися якоюсь інформацією.


Категорія: Події на ринку | Переглядів: 742 | | Теги: риболовні снасті, новинки снастей, риболовний ринок, виставки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar