Мустад знову підкорює риболовний ринок
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
26.05.2014 15:42

Мустад знову підкорює риболовний ринок

Відомий у всьому Світі своє високою якістю та широким асортиментом риболовних гачків, норвежський бренд Mustad на цьогорічній виставці EFTTEX продемонструє дещо нове. Звичайно ж, компанія планує і далі зберігати лідерство у виробництві гачків, але як і інші виробники в нинішніх економічних умовах, Мустад розширює асортимент продуктів.

Першим ділом це стосується нової програми по виробництву ліски. Керівництво фірми говорить, що від їхньої команди Pro Staff був запит на певний продукт з певними характеристиками. І звичайно ж, наші розробники заповнили пробіл. Нова лінійка лісок включатиме серію Thor - велика кількість монолісок, шнурів, повідкових матеріалів для різних видів риболовлі. А також серія Wish - найбільш технологічні і якісні спеціалізовані ліски в сучасній риболовній індустрії.

Не дивлячись на вщент заповнений лісками риболовний ринок, компанія Мустад впевнена, що завоює його своїми фантастичними продуктами з великими технічними можливостями за привабливою ціною. При виробництві шнурів використовуватиметься якісне американське волокно Honeywell Spectra. Також Mustad співпрацюватиме з Dupont. Всі ліски будуть укладатися у Малайзії.

Окрім нової лінійки лісок, Мустад вносить зміни до зовнішнього вигляду класичного асортименту власних гачків. Якісь від цього аж ніяк не страждатиме.

"Настав час змінити вигляд упаковки, каталогу та інших рекламно-інформаційних та маркетингових матеріалів на більш сучасний та привабливий" - впевнені у компанії.

Компанія Mustad - найбільший і найстаріший у Світі постачальник гачків для рибалки. Єдиний, що має власний завод на рідній землі - у Норвегії, а не десь за океаном. А це, у великій мірі свідчить про високу якість гачків.

Мустад розробила технологію виготовлення дроту, з якого потім виробляються гачки. До речі, для кожної лінійки гачків використовуєтсья індивідуальний дріт. При такій обробці зберігається необхідний баланс між міцністю і гнучкістю та ріжучою здатністю. А також ідеально наноситься зовнішнє покриття.

Технологія триступеневого шліфування ULTRAPOINT забезпечує просто ідеальну гостроту гачків, так звану "липкість гостроти". А за допомогою технології 4.3 MICROSHARP POINT TECHNOLOGY, яка передбачає вирахуване співвідношення між діаметром дроту гачка і довжиною заточки жала, досягаєтсья оптимум  між міцністю та гостротою жала. Завдяки таким рішенням, готовий гачок гостріший на 20% за інші і зберігає гостроту набагато довше.

Ось така ситуація на риболовному ринку. Хтось шукає дешеву платформу для розміщення виробництва, а інший зберігає традиції і якість продукції.

Нагадаємо, що в кінці минулого року компанія Мустад уклала угоду про партнерство із Stingease Tackle, а також знайшла нові ринки збуту через Zebco Europe.

Дивитися інші новинки бренду mustad

Web: Source - Джерело

Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 707 | | Теги: гачки, ліски, Mustad | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar