Новинки матчевих брендів до сезону риболовлі 2014
Головна » Новини риболовної індустрії » Виставки і шоу
20.12.2013 18:03

Новинки матчевих брендів до сезону риболовлі 2014

Ми вже розглянули нові снасті до риболовного сезону 2014 від Pure Fishing, нове спорядження від Nash Tackle, новинки снастей Дайва, нові котушки Shimano, а також коропові новинки Avid. На цьому не зупиняємось, і на разі зробимо короткий огляд нових снастей від брендів: Guru, Maver, Middy, Browning, Drennan.


Новинки італійського бренду Maver.

До сезону 2014 стануть доступними змінні коліна до штекерів Elite Fighting/Utility No5, No6 і No7. Вони також можуть використовуватись на моделях Elite Carp і Elite Allround. Ці частини міцні, створені для підсилення штекеру при ловлі сильної риби на короткій дистанції. Ціна від 80до 90 фунтів.

Продовжуючи штекерну тему, слід згадати про новий міні відкатний роллер для штекерів Competition Short Leg Flat Bed Roller, який є змешненою версією роллера XL, і використовуєтсья тоді, коли нема потреби у повнорозмірному відкатнику. РРЦ - 70 фунтів.

Нова флагманська платформа для риболовлі MXi Elite Black Series Seatbox з ніжками 25мм і рядом конструктивних особливостей для зручності та універсальності. Ціна 500 фунтів. Але доступна також компактна дешевша платформа MXi Series 301 ES, створена спеціально для ловлі на каналах і невеликих комерційних водоймах. Ціна - 315 фунтів.

Розглядаючи новинки Мавер слід згадати і про фідерні кормушки-флети C-Loc, трубочка у яких має спеціальний вигин, що забезпечує блокування вільного ходу кормушки при натягнутій лісці. Ціна - 1.5 фунта.

Компанія Middy приготувала для риболовів нові штекери.

White Knuckle CX Thriller - один із представників нових штекерних вудилищ Middy.
Це карбоновий міцний 8-миметровий штекер для ловлі озерного коропа. Важить всього 650 грамів. Показник розтягу гуми - 24.  Окрім основного кіта, оснащеного гумою, комплектується ще двома кітами, оснащеними гумою. РРц: 106 фунтів.


До 2014-го два нові штекери приготувала і фірма Browning.

Z10, виготовлений на основі флагманського Z12. Може похвалитися високою міцністю, двома варіантами комплектації (стандарт і профі), з відповідною ціною 2300 і 2600 фунтів. За ці гроші риболов отримує 17-тиметровий штекер, укомплектований рядом кітів і т.д.

Інша модель - Xitan Power Combat - це нове штекерне вудлище початкового рівня у лінійці Xitan. Основна характеристика - міцність, а також попередньо оснащені кіти. Ціна 13-тиметрового комплекту - 430 фунтів, а 11-тиметрового - 330.

Оксфордська компанія Drennan теж представляє нові снасті.

Насамперед, це повний спектр сумок, чохлів і боксів для транспортування і зберігання снастей. Ціни від 5-ти до 75-ти фунтів.

Також, уваги варта нова монофільна швидкотонуча фідерна ліска Method-feeder у розмотказх 100 і 250м. З розривним зусиллям 5lb, 6lb, 8lb, 10lb і 12lb. Ціни 4-9 фунтів.

Також нові фідерні вудилища Ultralight Bomb & Light Feeder (довжина 10 і 11 футів), Medium Feeder Combo (довжина 11.6, 12.6 футів), а також 11-тифутове Method Feeder, як поповнення бюджетної лінійки Red. РРц: 60-160 фунтів.

Tackle Guru також не відстає з новинками.

Окрім нової коробки для оснасток та повідків Rig Case, до нового риболовного сезону випустить багато аксесуарів і спорядження, а також новий сезон Fishing Guru's DVD collection.

Зокрема, це нові рогатки з ціною від 6-ти фунтів. Різноманітні версії рогаток, як для використання при ловлі штекером, так і для закидання прикорму на далекі відстані. Нові рокатки з якісною і яскравою гумою доступні як з малою чашкою (для зернових, опаришів чи дрібного пелетсу), так і з більшою (для колобків прикормки).

Читати інформацію про бренд


Категорія: Виставки і шоу | Переглядів: 737 | | Теги: Maver, Drennan, нові снасті, Middy, Guru, риболовний сезон 2014, новинки снастей, Browning | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar